Somparameters

AOX-200

AOX-200. De betrouwbare constante in de AOX-analyse.

Zo eenvoudig en betrouwbaar kan AOX/analyse zijn. De AOX-200 maakt indruk met zijn unieke eenvoudige ontwerp dat weinig ruimte inneemt, een automatische monsternemer als een integraal onderdeel van de analysator en een goede toegang tot alle onderdelen van het systeem.

naar het product »

TOX-100

Met de TOX-100 is een halfautomatisch systeem ontwikkeld dat hoge kwaliteit en duurzaamheid combineert met maximale veelzijdigheid en flexibiliteit.

Door verschillende modules, voor monsterintroductie en -voorbereiding, kan het systeem optimaal aan uw eisen voldoen. De TOX-100 wordt gebruikt in veel laboratoria voor de veranderende eisen op het gebied van milieu-analyse voor de bepaling van AOX, EOX en POX en totaal chloor en zwavel. Het ideale flexibele systeem voor kleine laboratoria - zelfs later nog te automatiseren.
naar het product »

TOX-2100H

De TOX-2100H is een microcoulometrisch meetsysteem voor de bepaling van het totaal aan chloor en zwavel.

Het biedt een combinatie van nauwkeurigheid, een helder concept, een eenvoudig ontwerp en hoge flexibiliteit. De bewezen horizontale verbranding maakt de meting mogelijk van vaste, vloeibare en gasvormige stoffen zonder aanpassingen. Flexibele verbrandingsomstandigheden maken de bepaling mogelijk van monsters met organische en anorganische matrix.
naar het product »

EOX

De TCL-2100V is een mikrocoulometrisch meetsysteem voor de bepaling van het totaal aan chloor en zwavel.

Het biedt een combinatie van hoge precisie, een helder concept, een eenvoudig ontwerp en hoge flexibiliteit. De bewezen verticale verbranding maakt de verbranding mogelijk van grote hoeveelheden vloeibare en gasvormige stoffen zonder aanpassingen. Voor alle monsters en stoffen gelden ideale verbrandingsomstandigheden. Het systeem is uitermate geschikt voor de spoorbepaling van chloor in petrochemische producten, alsmede voor een snelle en nauwkeurige EOX-analyse. Door de constructie en het ontwerp van het systeem worden voor alle stoffen ideale verbrandingsvoorwaarden gevonden zonder gebruik van complexe mechanismen door vlamsensoren.
naar het product »

Automatische monstervoorbewerking

Voor de monstervoorbereiding AOX zijn afhankelijk van de methode en het aantal monsters verschillende modules beschikbaar.

"Keep it simple!" Volgens dit bewezen principe werkt de AOXanreicherung30. Het eenvoudige ontwerp met weinig mechanische onderdelen zonder gecompliceerde ventieltechnologie zorgt voor een hoge beschikbaarheid en betrouwbaarheid. Eenvoudig is beter. De strenge contaminatievrije monstertoepassing is voor de precieze AOX-analyse van groot belang.
naar het product »

Voorverpakte actieve-koolstofkolommen

voor de AOX-analyse naar de kolommethode conform DIN EN ISO 9562, EN 1485, DIN 38409-H14 en DIN 38409-H22.

Eenvoudig. Voordelig. Veilig.

De in strips van 10 verpakte actieve-koolstofkolommen hebben een gecertificeerd lage blancowaarde en doorlopen een permanente kwaliteitscontrole.
naar het product »

Elementanalyse en sporenanalyse

AQF-2100H

De Mitsubishi AQF-2100H een hogetemperatuur ontsluitingssysteem dat kan worden gekoppeld met een ionenchromatograaf (en andere detectoren).

Het gekoppelde systeem wordt een verbrandings-IC gezien. Met dit gekoppelde analysesysteem, kunnen de halogenen en zwavel in vloeibare, viskeuze, vaste en gasvormige monsters worden bepaald.
naar het product »

NSX-2100H

De NSX-2100 analysator van Mitsubishi is het enige modulaire meetsysteem voor het bepalen van zwavel, stikstof, totaal chloor (coulometrische) en individuele halogenen (F, Cl, Br, I) in vaste, vloeibare en gasvormige monsters.

De NSX-2100 analysator van Mitsubishi is het enige modulaire meetsysteem voor het bepalen van zwavel, stikstof, totaal chloor (coulometrische) en individuele halogenen (F, Cl, Br, I) in vaste, vloeibare en gasvormige monsters. Ons analysesysteem maakt een compromisloze high-end analytica mogelijk voor de beste resultaten bij routine en onderzoek. De sleutel tot hoge prestaties is onze eenvoudige analytische benadering met eenvoudige componenten met een goede bereikbaarheid van de modules.
naar het product »

NSX-2100V

De NSX-2100V is een modulair systeem voor de bepaling van zwavel, stikstof en chloor.

Afhankelijk van de eisen kunnen de verschillende detectors met elkaar gecombineerd worden. Door de verticale opstelling kunnen grote monstervolumes zeer reproduceerbaar worden geïnjecteerd. De in de lengte gedeelde en opklapbare oven maakt routine-evaluatie van de verbrandingsbuis mogelijk en is in een paar stappen aan te passen.
naar het product »

RA-4300/RA-4500

De apparaatserie RA-4300/4500 van Nippon Instruments Corporation zorgt voor een snelle en eenvoudige meting van uiterst lage kwikconcentraties in monsters waaruit onder reducerende omstandigheden kwik kan worden vrijgegeven.

De kwikanalysator van NIC werkt door middel van discrete analyse: met 5 ml monstervolume, wordt het monster direct in het voedingsvat voorbereid en verwerkt. Dit maakt meting mogelijk van hoge en lage concentraties zonder kruisbesmetting. De autosampler automatiseert naast de feitelijke monsterinjectie ook de toevoeging van reagentia. Afhankelijk van de configuratie kunnen de systemen met een touchscreen en / of besturingssoftware worden bediend en met interne gaslevering worden aangedreven.
naar het product »

MA-3000

Volledige flexibiliteit voor de kwikanalyse: geïntegreerde autosampler voor vaste stoffen (100 posities), de analyse van gassen, water, afvalwater en ontsluitingen.

De MA-3000 gebruikt de techniek van hogetemperatuurontsluiting met latere vermenging en atoomabsorptiespectroscopie (AAS). De meting wordt conform USEPA 7473 en ASTM D-6722-01 zonder monstervoorbereiding uitgevoerd. Voor waterige monsters en ontsluitingen kan het kwik direct reducerend worden gemobiliseerd.
naar het product »

PE-1000

PE-1000 - Directe meting van kwik in petrochemische monsters (nafta, ruwe aardolie, LPG, LNG, …).

Het revolutionaire kwikmeetsysteem PE-1000 maakt de directe bepaling mogelijk van kwik conform UOP938-10 in petrochemische producten zonder monstervoorbereiding.
naar het product »

EMP-2

De EMP-2 NIC (Nippon Instruments Corporation) is ontwikkeld voor het meten van elementair kwik in gassen (met name werkomgevingen).

De EMP-2 is een kleine draagbare koudedamp AAS, die een continue meting uitvoert. De bediening verloopt via een kleuren touchscreen. De onderste meetbereiklimiet van de EMP-2 ligt bij 0,1 µg/m3 - de bovengrens bij 1.000 µg/m3. De gemeten waarden worden opgeslagen en worden overgebracht naar een PC voor verdere verwerking.
naar het product »

Karl Fischer-titratie

Het Karl Fischer–vochtmeetsysteem CA-200/KF-200

Het Karl Fischer–vochtmeetsysteem CA-200/KF-200 valt op door zijn hoge flexibiliteit. Wat uw eisen ook zijn voor de analytische waterbepaling volgens Karl-Fischer: we hebben de bijpassende configuratie en de kennis om uw monsters te analyseren.

De CA-200?KF-200 is in de basisversie met een coulometrische of volumetrische titratiecel uitgevoerd. Er is een verscheidenheid aan interfaces en uitbreidingen beschikbaar voor de uitbreiding van het meetstation. Door het gebruik van twee meetkanalen op een basisstation kan ruimte en hardware optimaal worden gebruikt. Op elk meetkanaal kunnen uitbreidingsmodules naar keuze worden aangesloten. De twee kanalen worden parallel gebruikt, gelijktijdig getoond en bewerkt. Bijzonder is de aansluiting van een kanaal voor standaardtitratie.
naar het product »

Verdamper - indirecte meting (halfautomatisch)

Verdampereenheden voor de bepaling van het restvocht: VA-200, VA-210, VA-230, VA-236
  • VA-200: Verdamper voor de restvochtbepaling van slecht oplosbare, vaste monsters.
  • VA-210: Verdamper voor de indirecte Karl Fischer-methode met petrochemische producten en olie.
  • VA-230: Verdamper voor de bepaling van het restvocht in polymeren, oliën, rubber, levensmiddelen, geneesmiddelen.
  • VA-236: Automatische verdamper voor het bepalen van het restvocht in kunststoffen, polymeren, oliën, rubber, levensmiddelen, geneesmiddelen, anorganische zouten.

naar de producten »

Monsternemer

Voor alle meetcellen zijn reagentiawisselaars beschikbaar waarmee de verbruikte reagens van de meetcellen verwijderd en nieuwe reagens bijgevuld kan worden.

Reagentiawisselaar

Voor alle meetcellen zijn reagentiawisselaars beschikbaar waarmee de verbruikte reagens van de meetcellen verwijderd en nieuwe reagens bijgevuld kan worden.

CA-21 en KF-21

KF-21: volumetrische vochtbepaling. CA-21: coulometrische vochtbepaling - draagbaar

onderscheiden zich door hun lichte en compacte design en zijn ideaal voor gebruik buiten een laboratorium.
naar het product »

Gassen, LPG

VG-200 gasinjector van de monsternemer voor gassen en vloeibare gassen.

Karl-Fischer-reagentia

Bij de vochtgehaltebepaling volgens Karl Fischer worden allerlei chemicaliën en reagentia gebruikt: anode oplossing, kathodeoplossing, titrant, oplosmiddel, standaarden, testoplossingen en veel meer.

Mitsubishi Chemical Cooperation is al in 1950 begonnen met de ontwikkeling van reagentia voor Karl Fischer-titratie. In tegenstelling tot andere fabrikanten van fijne chemicaliën, ontwikkelt Mitsubishi niet alleen speciale chemicaliën, maar ook de bijbehorende automatische analysators voor de waterbepaling volgens Karl Fischer.
naar het product »

Multiparameteranalyse

PC-Titrate™

is een flexibel, automatisch multiparameter-meetsysteem.

Het maakt het meten mogelijk van parameters zoals temperatuur, pH, bodem-pH, geleidbaarheid, troebelheid, kleur, alkaliteit, hardheid, chloride, bromide, jodide, TAN, TBN, CZV en meer. De verschillende gebruiksmogelijkheden op het gebied van water- en afvalwateranalyse, maar ook de kwaliteitscontrole van levensmiddelen, petrochemische en farmaceutische producten maken het efficiënte gebruik van PC-Titrate in elk laboratorium mogelijk.
naar het product »

Assay-systeem

De MAN-TECH AssayPlus™ productreeks is ontwikkeld voor laboratoria die geautomatiseerde, niet-titratiegebaseerde meetmethoden nodig hebben voor een voordelige prijs.

De MAN-TECH AssayPlus™ productreeks is ontwikkeld voor laboratoria die geautomatiseerde, niet-titratiegebaseerde meetmethoden nodig hebben. De AssayPlus™ productfamilie automatiseert de bepaling van parameters zoals pH, kleur, geleidbaarheid, troebelheid en de ionenanalyse door middel van ionenselectieve elektroden. Tot 197 monsterposities zijn ook grote hoeveelheden monsters geschikt.
naar het product »

Mitsubishi GT-200

is een veelzijdige, compacte, automatische titrator voor de uitvoering van metingen en titraties op basis van pH-waardebepaling, potentiometrie, geleidbaarheid, polarisatiebepaling en fotometrie.

De GT-200 is bestand tegen koolwaterstoffen. In het systeem zijn een stuureenheid en buret geïntegreerd. Er kunnen maximaal 12 buretten op een systeem worden aangesloten voor het leveren van oplossingen en voor het reinigen van de elektroden.

Het systeem kan gebruikt worden als standalone-systeem, met automatische monsternemer en/of met PC-besturing.
naar het product »